O nama

Taurus info d.o.o. osnovan je 2014. godine.

Primarna djelatnost tvrtke je uvoz i distribucija G&G tonera, tinti i ribona najveće tvornice na svijetu Ninestar Co.

G&G toneri jedini su u Hrvatskoj testirani u laboratoriju, te kao takvi zadovoljavaju kriterij jednakovrijednosti, što znači da po kvaliteti ne zaostaju za OEM proizvodima.

Kada želite kvalitetno, kupite G&G proizvode. U svom asortimanu također nudimo kompletan uredski materijal.

Krajem 2018. dograđujemo web stranicu, te implementiramo web shop. Samim time, širimo asortiman i ponudu na gaming opremu i periferiju, LED rasvjetu, razne dodatke i pribor za mobitele, televizori, mobiteli, smart watchevi….te veliki izbor uredskog i školskog pribora kao i ostale potrošačke elektronike.

Od poznatih i renomiranih brandova kod nas ćete pronaći Samsung, Huawei, Xiaomi, Motorola, HP, Lenovo, Acer, Asus, Brother, TCL, Grundig, LG, Sencor…kao i brojne druge poznate brandove koji jamče sigurnot i kvalitetu.

U Kolovozu 2020. uvodimo i kartično plaćanje do čak 36 rata bez kamata.

Sa našim klijentima imamo nepristran i “friendly” odnos, te želimo kroz razgovor zajednički doći do najboljeg izbora, te omjera cijene i kvalitete.

Stoga, ukoliko imate pitanja, želja ili bilo što slično, nazovite, popričajmo, savjetujmo se, naš prodajni tim će učiniti najbolje za vas.

Uvijek vam stojimo na raspolaganju telefonski, tu smo za vas, mi nismo samo mašine, mi smo ekipa s kojom se sve možete dogovoriti.

Taurus info team.

Vaša košarica

close