Kvaliteta računala

Opis kvalitete računala

Kako bi ste bili sigurni pri odabiru jednog od rabljenih ili Outlet računala, ovdje ćemo opisati svaku kvalitetu računala.

Outlet – Otvorena ambalaža

Ovo je nova, nekorištena računalna oprema. Ovi proizvodi su obično neprodani i izložbeni primjerci ili proizvodi iz otvorene ambalaže koje možete kupiti po cijeni manjoj od 20-30% od novih računala i to s najmanje jednogodišnjim jamstvom.

Ova računala i laptopi su prikladni i za najzahtjevnije korisnike jer su u njih ugrađene najsnažnije komponente koje zahtijevaju zahtjevni korisnici.

A+ Kvaliteta

To je korištena računalna oprema koja je praktički nova. To je računalo, laptop ili monitor poslovne klase koje se pojavilo na tržištu po isteku kratkotrajnog ugovora o leasingu koji obvezuje velike multinacionalne kompanije da zamijene opremu po isteku leasinga. Jamčimo besprijekornost ovih potpuno ispitanih, pregledanih i očiščenih uređaja jednogodišnjim jamstvom. Unatoč mogućnostima manjih ogrebotina na kučištu, ovi uređaji su iznimno izdržljivi, moćni i izgrađeni od materijala vrhunske kvalitete koji značajno produljuju njihov vijektrajanja.

A- Kvaliteta

Rabljena računalna oprema gdje je vidljivije korištenje uređaja nego na opremi A kvalitete. Laptopi, računala i monitori su i dalje u vrlo dobrom stanju. Mogu se vidjeti manji tragovi korištenja na tipkovnici ili touch-pad-u takvih uređaja. Moguće su ogrebotine na kućištu i manji kozmetički nedostaci.Računala su i dalje vrlo izdržljiva, snažna i izrađena od kvalitetnih materijala što značajno produžuje njihov vijek trajanja. A- kvaliteta nudi istu kvalitetu za manje novca zbog čega se ulaganje u njih zaista isplati!

A Kvaliteta

To je rabljena računalna oprema poslovne klase koja se pojavljuje na tržištu iz razloga kao što su raskidi ugovora koji obvezuju velike multinacionalne tvrtke da zamijene opremu nakon određenog vremena. Jamčimo besprijekoran rad ove potpuno pregledane, ispitane i očišćene opreme jednogodišnjim jamstvom.Unatoč mogućim manjim ogrebotinama na kućištu, ova korištena računala, laptopi i monitori poslovne kvalitete su iznimno izdržljivi, snažni i napravljeni od kvalitetnih materijala koji značajno produljuju njihovo trajanje.

ZAŠTO RABLJENO?

PONOVNA UPOTREBA BOLJA JE OD RECIKLIRANJA

Računala, mobilne telefone i druge IT proizvode može se ponovo upotrijebiti na isti način kao i automobili, brodovi ili bicikli. Za svako rabljeno računalo koje se ponovo upotrijebi možemo smanjiti emisiju ugljika, uštedjeti zemaljske sirovine i izgraditi kružno gospodarstvo gdje se resursi i proizvodi koriste učinkovitije. No filozofija obnavljanja i produljenja životnog vijeka IT proizvoda ne odnosi se samo na okoliš, već i na ekonomičnost, kvalitetu i sigurnost. Riječ je o iskorištavanju vrijednosti proizvoda, dugoročnog razmišljanja i inteligentnije potrošnje. Životni ciklus proizvoda koji su postavili proizvođači često je kraći od stvarnog životnog vijeka proizvoda. Većina takvih proizvoda je ispravna, a jedini razlog zamjene je taj što se na tržištu pojavljuju novije generacije. Bitno je i naglasiti da kupnjom obnovljenog računala ostvarujemo uštedu preko 60% financijskih troškova!

PROCES OBNOVE

Sva rabljena računala i rabljeni laptopi moraju proći strogi test kvalitete, to znači da su podvrgnuta funkcionalnim testovima koji su usporedivi s testovima novih proizvoda . Obnovljena računala temeljito su očišćena, pregledana te su po potrebi opremljena novim ili ranije korištenim komponentama. Proces obnove filtrira nefunkcionalnu i nekompletnu opremu eliminirajući šanse za kupnju lošeg proizvoda. Čitav proces obavlja se u našim prostorijama te uz educirano stručno osoblje i posebne uređaje za ispitivanje vam možemo garantirati brzu obradu narudžbi i isporuku u što kraćem roku

NABAVA OPREME

Većinu računala kupujemo kod samih korisnika koji se odluče na zamjenu nove opreme u roku od par godina. Tu opremu obnavljamo kako bi je mogli ponovo koristiti i iskoristiti puni potencijal samog hardvera. U tom procesu potpuno provjeravamo svako računalo ili notebook i popravljamo ili mijenjamo neispravne i pokvarene dijelove. Na taj način smanjujemo što više elektroničkog otpada, dajemo novi život mnogim uređajima a vama štedimo novac!

HARDVER

Ulažemo velike napore u smanjenje proizvodnje nove IT opreme. Što više korisnika kupuje rabljena računala, manje novog hardvera treba proizvesti. Novo nije uvijek bolje, u to smo se uvjerili. Nakon amortizacije, korišteni hardver često je jednako funkcionalan kao i novi te daljnjim korištenjem iskorištavate puni potencijal hardvera.

NAPOMENA: Slike računala u web shopu nemoraju odgovarati stvarnom stanju.

Vaša košarica

close